JpTec
Inspections & solutions

Tevreden Klanten

lisette, Vlissingen......

Tevreden klant! Nadat we door een malafide aannemer in de steek zijn gelaten was JP onze reddende engel. Midden in de bouwvak vakantie was hij bereid om een klus te klaren voor ons om ons uit de brand te helpen. Hiervoor onze hartelijke dank! Het werk is snel en vakkundig uitgevoerd en voor een zeer redelijke prijs! Vakwerk!

Janet uit breda.......

Wij hadden een verschrikkelijke stank in onze woonkamer we hadden geen idee waar het vandaan kwam en we wisten al helemaal niet wie we moesten bellen. Even op google gekeken en we kwamen JpTec tegen en hebben gelijk gebeld, gelukkig hadden we meteen de juiste keuze gemaakt, erg klant vriendelijk en snel geholpen. De stand kwam uit onze kruipruimte....kapotte afvoer van de riolering..................Bedankt JpTec, eindelijk geen stank meer.

 

Henk uit Vlissingen........

Tja toen ineens druppelde er water uit het plafond.........het regende buiten best hard, de volgende dag heb ik een kijkje genomen op mijn dakterras...........niks te vinden op het oog..........JpTec heeft een rook test uitgevoerd onder mijn dak bedekking, het bleek al snel dat de lekkage zich op een plaats bevond die we niet gedacht hadden.....aan de ander kant van mijn dak....verrassend wat een techniek tegenwoordig.....super!!!

 

Carolien uit rotterdam.....

We hebben een plat dak pakket afgesloten bij jullie....gelukkig hebben we nu geen omkijken meer naar ons plat dak, we wonen in een bosrijke omgeving. In het verleden zaten onze afvoeren bijna altijd verstopt van de bladeren met het gevolg dat er water op ons dak bleef staan...gelukkig is dit nu verleden tijd..........goed werk jongens!!!!

 

Dirk uit Antwerpen.......

Ons zakelijk pand was nog al om het zo te noemen achterstallig in het onderhoud.......dat was zacht uit gedrukt......JpTec heeft ons inzichtelijk gemaakt wat de prioriteiten waren en welke onderhouds werken wat langer zouden kunnen wachten. fantastische .....konden wij ons richten op ons werk en konden we met alle vertrouwen er van op aan dat we het onderhoud onder controle hadden.......                 Keep up the good work guys.....

 

Kris uit Gent.......

Onlangs hebben wij een woning gekocht, een woning met karakter.....maar ook met verbouwing werken. Zelf ben ik wel handig maar ik zat met vragen......JpTec heeft ons enorme stappen vooruitgeholpen met het advies en goede ideeen over isolatie en de volgorde van verbouwen.....constructief advies ........bedankt als we je nodig hebben dan bellen we weer...groetjes